Janinak

#193958 Hozzászólás

Wolf
Tag

Janinak

Szia!
Elsõ körben ki kell számítani a pontjaidat. A 67 pontot kell elérni minimum.
Ehhez nem árt egy felsõfokú végzettség (Master fokozat – nálunk 5 éves egyetemi képzés után járó diploma), illetve középfokú angol nyelvtudás. Min. 1 év folyamatos munkaviszony, életkor 21-49 év között (erre kapsz max. pontot).
Pl. Education: 25 p. (MSc dipim van)
Age: 10 p.
Work: 17 p.
Language: 14 p. (angol), 2 (francia)
Adaptability: páromnak van egy BA dipije (4 p.)
Összesen: 72 p.

A pontszámítási táblázatot megtalálod itt:
http://cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/assess/index.asp
Lap alján kattints a “Take the test”-re és kiszámolja a pontjaidat.

Itt részletesen lehet tájékozódni a kivándorlással kapcsolatban:
http://cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp

SW vízum: skilled worker visa

A canadahun közösségi portálon a Bevándorlás topicban vannak még élõ fórumok és infok az SW vízummal és egyéb más kivándorlási lehetõségekkel kapcsolatban.

Jó olvasást!