Janonak, Rakosirol

#315276 Hozzászólás

Chubba

Janonak, Rakosirol

Hat igen, annyival valoban fejlettebb az itteni (USA) demagog egyparti rendszer, mint Rakosi elvtars koraban, amennyivel a technologia 40 ev alatt fejlodott. Most mar teveben, radioban, interneten nyomatjak tele a fiatal es oregebb amerikaiak agyat, es itt ket part kozul lehet valasztani, ami egy es ugyanaz (azt leszamitva hogy utaljak egymast) – ez tenyleg nagy haladas az egyparti rendszerhez kepest. Az meg, hogy itt jobb az eletszinvonal – Rakosi Magyarorszaganak es Sztalin Szovjetuniojanak is jobban ment volna, ha az egesz vilag nekik dolgozik, es ok meg lefolozik a hasznot.

Azzal viszont egyetertek hogy mikor hazamegy az ember akkor nem olyanok a dolgok, mint ahogy arra emlekezett az ember a tavolbol. Engem pl. legutobb amikor otthon voltam, a Margot hid budai hidfojenel pofozott fel egy autos ember(?)tarsam. Plusz meg az is benne van a pakliban, hogy azok az otthon maradottak hogy utaljak az embert akiknek tortenetesen hazateres utan a fonoke leszel…

De pl. azt a teoriat hogy itt kevesebbet lopnak mint otthon, mar elvetettem. Itt tobbet lopnak, de tobb is van kiindulasilag, es igy akkor tobb marad a vegen.

Na megyek kikezelni az infuenzamat – egy New Yorki ismerosomtol kaptam el, az interneten keresztul.

Udv

Chubba