japan kontra nemet

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem most már kocsival.. japan kontra nemet

#230492 Hozzászólás

rulez

japan kontra nemet

es elerkeztunk a japan kontra nemet auto klasszikus temahoz :)
igen, az ADAC a kihivasok alapjan csinalja a statisztikajat. nem ertem ebben mi a nem megbizhato?! ha egyszer lerohadt a peugeot akkor lerohadt, ezen nincs mit szepiteni. szerinted mennyiben valtozik a lenyeg, hogy azert rohadt le, mert egy gyujtaselosztokabel elfustolt vagy azert, mert kiesett a motor? tok mindegy: ott allsz az ut szelen, mint egy hulye, es lottek az aznapi programodnak.
VW: igen, pontosan erre utaltam tegnap, hogy sajnos nalunk fel van ertekelve a nemet auto, erre a legjellemzobb peldat mondtad… “mindenki azt hallja”
egy dolog tutira latszik, ha az ember veszi a faradtsagot, hogy utanajarjon a dolgoknak: az europai autogyartok az alkatreszeladasbol elnek a japanok pedig az eladott autokbol… meg az egekig magasztalt BMW is 2002 decembere utan volt hajlando felnyomni a garanciajat 100.000 km vagy 3 evre azelott laza 1 ev garanciaval volt pofajuk kinyomni a “minosegi” autoikat. a japanok mar a 90-es evek eleje-kozepe ota ezt a konstrukciot kinaltak… tenyleg csak nekem tunik fel ez?
masik rohejes dolog ha mar a bajoroknal tartunk: a BMW minden evben nyer a legjobb dizelmotor kategoriaban. ez mondjuk ugy nem nehez, ha kicsit utanajarunk, hogy vajon meg hany autogyarto csinal nagykobcentis dizelt – senki. ja de, az Audi. huha, ketten vannak. ez am a verseny, tovigragom a kormom.