jó megoldás lenne a hitelek nem visszafizetése

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Jobbik,mint megoldás. Miért fogok rászavazni majd: jó megoldás lenne a hitelek nem visszafizetése

#280041 Hozzászólás

Zs2

jó megoldás lenne a hitelek nem visszafizetése

Rövid sértõdés után elnéznék a karvajok. Azzal azért ne értek egyet ,hogy nem tudnánk ellátóak lenni,legalábbis élelmiszerben nem lenne gond. Nagyszüleim is mondták,régen szinte “egybefûggõ állatcsordák boritották az ország területét. Embargót kiveztne be,miért ? Ez nem igy van,legfeljebb több hitelt nem adna a “közelkeleti”IMF.
Páfrány ha csak azt nézed ,hogy sok országban élelmiszer hiány van és itt nálunk legalább 60 millió embernek való élelmiszert lehetne termelni,és azt becserélgetni akkor ni ncs gond. Sok ország maradna akivel kereskedni tudunk.
Én azt mondom itt az ideje a HARMADIK UTAT MEGPRÓBÁLNI,ÉS SZAVAZZUNK JOBBIKRA.Olyan ez mint amikor egy nõ túl sokat gondolkodik ,vár a gyerekszüléssel,nem is igazán akar majd egy idõ után , minél késõbb annál kockázatosabb. Majd kiderül milyen lesz és ráérünk korigállni utána,,,,de ezeknek a szenny embereknek még az irmagja se kerüljön be többé a hatalomba. Szebb Jövõt minden Magyarnak !