Jó napot !

#183710 Hozzászólás

Jó napot !

Sziasztok. Az ismételt akklimatizálódás miatti teljes letargiám miatt nem írtam ezidáig. Soha ilyen szar nem volt még vissza jönni. A második nap azon tanakodtunk mennyiért tudnánk elpasszolni a kocsit..Meg ilyenek.De mostmár minden rendben :)
Én elnézést kérek az elõttem íróktól de okosat írni ezekben a dolgokban nem tudok. Hozzánk mindig van felvétel,de nem igazán irodai munka..
Mit szóltok a havazáshoz? Most is szakad mint állat. Tavaly télen ezen az Edinburgh vonalon nem volt semmi komoly hó,mostmeg.. Edibõl induló járatokat töröltek is.
Halottátok hogy a Tv licence-t vissza lehet igényelni? A napokban kapok errõl infót,majd megosztom veletek.
Gondolom nagyjából mindannyiunknak van Iwiw regje, na most ti is láttátok,hogy alakult egy kis vállalkozás akik otthoni kajákat,piákat szállítanak ki ide. Egészen jó áron, szinte egy otthoni kis abc teljes árukészlete megtalálható a listájukon,ha valaki kéri elküldöm emilben. Kedden-Szerdán jön a csomag ,rendeltünk,rudit,melegítõs konzerveket,fûszereket,meg persze magyar piákat.
Megint más ,találtam egy jó oldalt, úgy mûködik mint a youtube, online lehet filmeket nézni ingyen persze. A legeslegujabbakat,dvd mínõségben. http://www.mozinet.com Kurva jó kis oldal,nem eszi annyira a bájtjaidat mintha letöltenéd,és negyed annyi idõ alatt már nézhetõ is a film.
Na jól van írtam egy kis összevisszaságot. Mindegy.
Sziasztok , Tamás