jó tanács

#77063 Hozzászólás

leányzó

jó tanács

Lányok nagyon szép dolog a szerelem, de mindenek elõtt azért nem árt egy kis óvatosság. Egyetértek abban, hogy az arab fiúl általában nagyon szépen és jól is tudnak udvarolni, ellenétben magyar férfitársaikkal, de azéert egyet meg kell értenetek, fõleg akkor ha tunéziáról van szó. Nem akarok senkit elkeserítnei,, de tudvalevõ, hogy ezek a fiúk akik a strandon keverednek, szerelmi kapcsoaltokba eu-i lányokkal olyan szegények mint a templom egere,m s egyetlen kiugrási kísérlet, ha eu-i lányt találnak, aki szavatolja nekik a jobb életet. Senki ne ájuljon el attól ha a fiú a szülieniek is bemutatta új kedvesét, ez mind a jobb jõvõ kialakításához szükséges szcenárió része. Volt alkalmam beszélgetni tunéziai fiúkkal- akik egy csoprtot alkottak- arról, hogy hogyan szemelik ki a lányokat, és meg fogtok lepõdni, mielõtt odaérnétek, már a recepcióstól tudjáj, hogy hány fitala lány fog a szállodaba érkezni, csak még azt nem tudják, hogy hogy néztek ki. Így elsõ este megkezdõdik a mustra, aztán egymás között szépen leszotják a lányok. Ahány turnus annyi “szerelem” annyi ígéret, “hogy csak te vagy” aztán ahogy elutaztok és jön a köv csop. kezdõdik minden elõrõl. Lehet hogy durván hangzik, és nem is hisztek nekem, de hát csak annyit mondok óvatosan. Csak mégy annyit,hogy atunéziai elt réteg lenézézi és nagyon alantas dolognak tartja, a fiatal fiuk eképp való gondolkodását. Szóval nem akarok senkit elkeseríteni, de mindez szimplán hogy úgymondjam egy szép kis forgatókönyv amibe a gyanútlan lányok-okkal ugyan- de belesétálnak.
Sok évig éltem kint, meg is tapasztalat azt, milyen egy más kultúráju emberrel, együtt élni együtt létezni, arabul beszélek, -hiszen itthon ELTE-N az Aran szakon végeztem- tehát tudom mirõl is van itt valójában szó.
Lányok! Valóban nagyon szép szavakat és nagyon szépen tudnakm udvarolni, levesznek mindenkit a lábukról. de ésszel kell gondolkodni.
Sziasztok.