Joe

#237646 Hozzászólás

boom
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Joe

Igazad van, nem rendelkezhetünk mások teste felett. Visszamehetünk akár az óvodás korba. Ne szóljunk rá a gyerekre ha másnak veri a fejét, a rendõrség ne büntessen ha valaki lop, hiszen neki csak szüksége volt valamire, te pedig ne kapasd be a nejeddel ,hiszen nem biztos, hogy mindig van hozzá kedve. Miért nem kapod be te magadnak? Emberek által meghatározott normák és törvények alapján élünk, mindenki rákényszerít valakire valamit. Emberek között és álatok között is ez így van és így is lesz mindig. Ez a demokrácia nevû betegség egyik ismérve.

Én úgy gondolom a mostani helyzetben, hogy a cigányoktól elvett segélyt kell adócsökkentésre fordítani, akár egyezik ez a libertárián nem létezõ elveiddel, akár nem. Másoktól vesszük el, hogy jutalmazzuk azt ,aki dolgozik. Erõsebb kutya b@szik elv alapján. Nálunk a dolgozó embert büntetik. Nyugdíjasoktól nem venném el ,sõt azt is lehetõvé tenném ,hogy dolgozhassanak, mert ugye a jelenlegi rendszer ezt nem teszi lehetõvé. Hozzá adják a nyugdíjhoz a jövedelmet. Tudtat ezt?

Mi történik, ha elvesszük a cigányoktól a pénzt? Vagy elmennek dolgozni, vagy éhen halnak. Nekem mindkettõ jó. Ha sérti az elveidet ,akkor kapd be a vajda pikolóját !

Békának igaza van, ha ugyan olyan lenne Orbán mint Hitler, akkor már rég nem lenne MSZP. Egy millió embert küldött haza a nagygyûlésrõl, és azok szó nélkül haza mentek.