Joe!

#263124 Hozzászólás

Joe!

Kedves Joe!
Hüledezve olvasom a soraid,miszerint a zsidózás afféle primitív cselekedet.Tudod a világnak ezen a 93 ezer négyzetkilóméterén nem az.Azért nem,mert ezek az igen tisztelt vallási felekezethez tartozók a nemzet erõforrásainak a javarészét ellopják.Lesz majd példa is csak várd ki.
2000-ben a népszámláláskor 80.000-n vallották magukat zsidónak.szerintem 3-4 szer többen vannak,de még így is csak a lakosság 3-4%-t teszik ki.Ugyanakkor a fontos véleményformáló helyeken a pénzosztó poziciókban,a bíróságokon stb.minimum 50%-ban reprezentáltak.Ezt bizonyítani nem tudom,de ha bekapcsolom a TV-t,ha megnézem a magyar kormány összetételét,ha egy hitelintézetben van dolgom oszt.vez.tõl felfele látom.
Nemrégen a retkes õslakos gyilkoló izrael,kormányfõje azzal verte a mellét,hogy többek között széphazánkat is felvásárolták a nagyszerû izraeli vállalkozók.
Ebben véletlenül nem hazudott.Okulásul,hogyan is történik ez a befektetés Mo.-n.
Megérkezik a kaftános judapestre egy szép nagy összeget tartalmazó bankgaranciával.Heves tempóban céget alapít,mindjárt kettõt is.Az egyik cég lesz a beruházó az a nevén van a másikhoz egy aladárt keres,õ viszi majd a balhét.
Szóval a bankgarival becaplat egy magyar pénzintézetbe és zálogba csapja.A beruházó cége azonnal ropogós Forintokhoz jut.Ebbõl gyorsan telket vesz,majd megcsinál egy építõipari projektet.Az aladár cég lesz a generál kivitelezõ,minden alvállalkozó,beszállító ezzel a céggel kerül jogviszonyba.
Elkezdõdik az építkezés,mindenki hitelbe kezd dolgozni,30% megvalósulást követõen a bank elkezdi folyósítani a jelzálog hitelét.Durván70% környékén elkezdenek a gojok balhézni a pénzeikért,de akkor egyideüleg szembesülnek is azzal,hogy a T.generál-kivitelezõ cégnek egy árva sékele sincs.Ekkor a projekt javarészt leáll,de mordehájt ez nemigen zavarja.A jelzáloghitelnek nem a bekerülési érték,hanem a megvalósult ingatlan becsült értéke az alapja.Az utóbbi sokkal magasabb érték.Tehát a már felvett hitelbõl kicsengeti a bankgari által lekért összeget és marad neki 40% készpénze.A pofátlanabja,mert olyan is van lecseréli a fiktív generált,az új generál új palimadár gojokkal befejezteti a projektet,majd a kész szar minõségû lakásokat,horror áron eladja.
Arra mindig ügyelnek,hogy egynéhány Libanontól délre,Jordániától Nyugatra helyezkedõ állampolgár is vegyen ezekbõl a kérókból.
Szóval így néznek ki a zsidó befektetések felénk.
Ezen felül bennem még az is jelentõs útálatot vált ki,amikor a 30 éves kaftános holotúlélõnek kiálltja ki magát,mert a nagypapi állítólag a kéményen keresztûl lett szélnek eresztve.Természetesen kap is kárpotlást ezen a jogalapon.
Ha úgy érzed írhatok még néhány indokot arra miért kell utálni a zsidókat.
Egyébként hozzászólásaid alapján Te biztosan zsidó vagy!