Joe

#442655 Hozzászólás

Hadzsi

Joe

Pontosan értem amit mondasz, abban hogy egyetlen hülye ember nagy veszély rejthet mert sokak halálát okozhatja,igazad van,ez vallástól függetlenül így van. Arról meg hogy nem ítélik ez a szélsõséget,legjobb példa az Iszlám Charta, amit az összes európai muszlim szervezet, köztük a magyarországiak is aláírtak, amelyben többek közt a szélsõségesség elítélése is szerepel,ezeket épeszû muszlim,vagy bármely épeszû ember elismeri.
Nem pusztán arról van szó hogy fél évet éltem muszlim országokban.Érdekes módon pl.Szíriában is a békérõl szólt minden pénteki ima amin csak voltam és nem az ellenkezõjérõl.Itthon is muszlimok között töltöm mindennapjaimat, még sohasem találkoztam azzal a fajta magatartásformával,úszítással amirõl beszélsz,pedig hidd el sok mecsetben jártam,és sok pénteki imát meghallgattam,nem egy országban…Lehet neked ez sem mérvadó…
Persze ez nem hír egy tv-ben sem ha béke van.Te amúgy hány amerikai mecsetben jártál hogy tudod mi zajlik bennük rendszeresen, vagy egyáltalán mecsetben? Látom nem hiszel vagy nem akarsz hinni nekem,pedig én belülrõl látom a dolgokat, de sebaj.