Jol

#232770 Hozzászólás

BK
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Jol

latod a helyzetet Mazarin! Nyilvan nem mentes a korrupciotol a masik oldal sem, de a dimenziok nem ugyanazok.
Adriennel most- mint altalaban- nem ertek egyet a velemenyevel!
En nem gondolnam hogy minden politikus egyenlo lenne a koztorvenyes bunozokkel, bar a mostani garnitura szerintem nem fogja elkerulni a bortont. Egyszeruen annyira undorito modon lopnak hogy attol mar hanyni kell az emebernek. Most, amikor a rendszervaltas ota a legnagyobb valsagat eli at az orszag. Bar, valojaban mindig valsag volt valamilyen mertekben mert azt az 1 millio munkanelkulit akit eltuntettek a statisztikakbol soha semmivel nem tudtak potolni, meg az altaluk meg nem termelt jovedelmet sem . Csinalhattak barmit privatizacio, ujabb meg ujabb hitelek, egig emelt adok, de a romlo helyzetet nem lehetett megallitani.
A vegso kegyelemdofest Gyurcsanyek adtak meg az orszagnak a teljesen dilettans gazdasagpolitikusaik “segitsegevel”
Akkor is folytattak a neoliberalis dogmakbol kovetkezo politikat, amikor azok mar szinte az osszes orszagban megbuktak!
Az igazsag oraja azonban eljott: A valsag helyere tette az osszes neolibsi nezetet: a szemetdombra- ahova valo! Eleg csupan ha a tenyket nezzuk! Milyen orszagokat utott meg legsulyosabban a valsag? Azokat, akik a legnyitottabbak voltak a vilagra, ahol a nemzeti jovedelmet szinte csak a nagy multik termeltek meg- maguknak (amit ki is vittek minden evben mint osztalek)
Vilagossa valt hogy eros hazai tulajdonu ipar nelkul nincs jovoje egy orszagnak! Az is vilagossa valt, hogy hazai fogyasztas nelkul nem lehet eros egy orszag. (Megint a sokat tamadott Orbannak lett igaza, mint szinte minig)
A liberalis politika megbukott Magyarorszagon es megbukott a szocialista poltika is, mert nyomorba dontotte a kadari kisembert!
En a valasztason csak olyan partra adom a voksom amelyik vegrehajtja az elszamoltatasokat! Nagyon megerett erre az orszag… megtisztulas nelkul nem lehet tovabb lepni. Egyszeruen az turhetetlen es tarthatatlan hogy az egyszeru allampolgar fizetesenek felet elveszi a “kurmany” es odaadja az allami vallalatokban levo klienturanak, szetosztaja palyaztok formajaban, vagy megrendel a haveri kor cegeitol! Na, igy lehet ma gazdagodni es nem “rendes” munkabol vagy vallalkozasbol.