Jól gondoljátok meg!

#325793 Hozzászólás

BB5
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Jól gondoljátok meg!

Én is gondolkoztam a kiutazáson, de egy ismerõs ismerõse mondta,aki kinn él Spanyolban, hogy havi 250.000-et keresnek szõlõ és narancs szedéssel(õ nem ezt csinálja, de vannak ismerõsei) és ebbõl kb 120.000 a szállás(a többi hozzászólásból is kivehetõ-biztos ezt vonják le) plusz enni is kell valamit, de akkor mennyit teszek félre?
Túl sokat szerepel egy Leopold János neve. Gondoljátok, hogy az õ általa ajánlott farmon jobb a helyzet? Ha ilyen jól fizetnének, akkor a helyiek dolgoznának a farmokon, nem? Egy másik ismerõstõl hallottam, hogy dolgoznak kinn románok Spanyolban és nekik jók a körülmények, meg hallottam olyan párról is, akik mandarin ültetvényen vannak több éve, a férj tagja targoncázik, a feleség összeíró és õk jobban keresnek 400.000 körül, mint aki csak szedi a mandarint, ott apartmanokban laknak, ezért is fizetni kell.

Én azt gondolom, tényleg csak az menjen ki, akinek van kockáztatni való pénze, ezért ne verje magát adósságba senki. Ne higgyünk el mindent,csak azért mert kilátástalan Magyaro-on a helyzet,nem érdemes kimenni a bizonytalanba.

Bízzunk azokban, akik kinnt vannak és leírták jóindulatból, amiket tudnak. Aki kimegy, az nagyon gondolja meg, mit vállal.