Jol hangzik.

#219391 Hozzászólás

Gabor

Jol hangzik.

Az hogy hol mennyi ido arra nincs szabaly.
Nekunk Wellingtonban 3 honap volt, de meg a regi rendszerban, amikor be lehetett adni a qualification-t a letelepedesivel egyutt. De volt olyan aki Wellingtonban csak 1 ev utan kapta meg.
Az is egy variacio ha arra mesz, hogy kapjal work permitet (ha tenyleg jo szakmad van es jol beszelsz angolul) es ha mar megvan a work permited utana adod be a residencit.
Sokan csinaljak ezt a variaciot is.Sajnos semmifele logika nincs bennuk. Ha egy ev munkaviszony utan adod be a letelepedesit, akkor nem kell nyelvvizsgat csinalnod.
Amiket irok azok a legutolso infoim, de mostansag nagyon gyorsan valtoznak a dolgok. Erdemes az Immigration Service weboldalan utana olvasni. Minden ott van csak neha nehez megtalalni.

Gabor