Juditnak

#113099 Hozzászólás

zizi

Juditnak

bocs, a colorados árakat én inkább a krétai dolgokra értettem, hogy jók, a spanyol verziókat nem ismerem, abban nem tudok okos lenni.
Bellatours? szolgáltatásban mit nyújtanak, nem tudom, de hogy a másik oldalon nem igazán fizetnek, mint utazási iroda az tuti. egy családdal tavaly nyáron megcsinálták krétán, hogy ny-krétára szólt a nyaralásuk, de az utazási iroda valami oknál fogva áttette õket k-krétára és ez már csak akkor derült ki, amikor leszállt a gép és busszal kivitték õket egy totál idegen helyre. Elfelejtették közölni a családdal (ráadásul 2 kisgyerekkel voltak), hogy bocs, de máshova fogtok menni!na õk biztos nem utaznak velük mégegyszer. de ez csak 1 az 1ooo-bõl, biztos van, aki jót is tud róluk mondani, nekem ezek a személyes tapasztalataim.
szerintem a legjobban tetszõ ajánlatokat rakd egymás mellé, és amelyik a legjobban bejön a családnak, azt válasszátok, mert itt ugyan kapsz véleményeket, de minden embernek más tetszik, más az izlése (nincs hosszú i-m), mást kifogásol. remélem találtok valami jót, tényleg nehéz választani a sok ajánlat közül!