Juditnak és Zolinak

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa kréta családdal Juditnak és Zolinak

#113095 Hozzászólás

zizi

Juditnak és Zolinak

Bellatours Kréta-Kokkini Hani-Katerina apartman – ESZEDBE NE JUSSON!!!EGyébként a bellatours nem igazán szokott fizetni a leszerzõdött helyeken, elég rossz híre van, ezért Krétán pl. nagyrészt vándorol oda, ahol még nem ismerik…a többi útját nem ismerem, de a fent említett szállás egy rakás kaki, múlt nyáron minden héten az ott nyaraló vendégek 80%-a nagyon szidta! de pl Ny-Krétán amit árultak (nem emlékszem sajna a hely nevére), arról jókat hallottam.
Viszont Kréta ideális hely kisgyerekeseknek is, nagyon sok helyen van szép homokos tengerpart, ami lassan mélyül, imádják a kicsik!
Júniusban Krétán még szinte minden apartmanban fogtok helyet találni, ha magánszervezésben jöttök, fõleg az elején, közepén, akkor még nincsenek sokan! Viszont fapados+szállás egyelõre úgy néz ki drágábban jön ki, mint az utazási irodák ajánlata, ez sajnálatos tény:(
http://www.coloradosol.hu, ezen nézzétek meg a krétai ajánlatot (kokkini hani), a szállástól 150m-re van a legközelebbi partszakasz, ami szép tiszta, takarítják minden reggel, mert szállodához tartozik, öblös kialakítású, és nagyon lassan mélyül, egész picikkel is lehet oda menni!képet tudok küldeni.
Hersonissos nagyon zajos város, nem annyira pihenésre találták ki, Gouvesban viszont vannak szintén jó kis strandok, bár oda inkább a tengerparti éttermek, kávézók miatt érdemes menni.
Zoli! ha túrázni akartok, ajánlom a Szamária szurdokot, de inkább szervezésben menjetek! Amúgy Krétán a hegyek között van egy rakás eldugott kis barlang, némelyikhez még szamárháton is felmehettek (kb 10 eur).Ez pl egy cseppkõ barlang,gyönyörû belül, ha jól emlékszem, valahol a Lassithi fennsíkon volt. Egy élmény!Viszont a bérelt autó tényleg nem árt, anélkül nem juttok messze, fõleg nem fel a hegyekbe!júniusban már 120 eur-ért odaadtak akcióban 5 napra egy fiat puntot biztosítással (csakhogy tudj mivel számolni).Nézd meg te is a fenti utazási iroda ajánlatát, abban az apartmanban lehet magánba is foglalni, ha kell írj ide (szaszacska@hotmail.com), megadom az elérhetõségüket vagy akár nálam is lefoglalhatod, továbbítom nekik.árakat magánfoglalásban emilben, ha írsz, megadom. ha esetleg autóval akarnátok menni komppal, abban is tudok tippeket adni.
zizi