Juditnak és Zzz-nek

#159383 Hozzászólás

Heni

Juditnak és Zzz-nek

Sziasztok!

Én még okt. 1 elõtt voltam a követségen én is utazási irodán keresztül adtam be és meg is kaptam fél évre többszöri belépésre, a következõ papírokkal:
munkáltatói igazolás (5 éves munkaviszonyom van egy Rt-nél)
meghívólevél (kanadából)
korábbi vízum másolata
hallgatói igazolás
Azt tényleg nem lehet eldönteni hogy mi alapján adják meg a vízumot pl. nálam nem volt probléma hogy diák vagyok. Nagyon fontos hogy határozottnak kell lenni és a kérdésekre nem körmondatokban válaszolni hanem csak röviden, se többet se kevesebbet nem szabad mondani.
Sok szerencsét mindenkinek
üdv
Heni