K.Zsolt

#405030 Hozzászólás

Gábor

K.Zsolt

Zsolt! Megkaptam az emilt, elvileg el is küldtem a választ, de nem tudom, hogy megkaptad-e, mert nem jelentkeztél a megadott elérhetõségeimen. Ha még aktuális, keressük egymást. A mobilon szinte bármikor.
Viszont a topic egy kicsit elcsúszott – niemand: ha meg tudod mondani, miért e nagy “ellenszenv” Vietnammal kapcsolatban, talán tudok néhány olyan dolgot írni, amivel meggyõzhetlek arról, milyen szép és egzotikus országról van szó.
Viszont a többi oldalon lapozgatva olyat láttam, amitõl felállt a szõr a hátamon: tapasztalt utazóknak mondott emberek ajánlgatnak egymásnak gyógyszereket, gyógyszerszedési útmutatókat bizonyos trópusi betegségek, jelenségek ellen. Nem kellene ezt szakemberekre bízni? Valaki olyanra, aki nem önjelölt módon ad tanácsokat, hanem talán valami szakmai alapja is van hozzá? Vannak olyan betegségek, amikkel nem kellene játszani, mert komoly vége lehet! Vietnam is érintett pl. a maláriában, különösen ha valaki nem az öt*-os szállodákat és a nagyvárosok forgatagát szeretné látni. Csak annyit újra: vigyázat!