kairó

#80206 Hozzászólás

freca

kairó

Én több évig dolgoztam különbözõ arab országokban, többek között Egyiptomban is 2 éven keresztül. Az tény, hogy Kairó összességében koszosabb, mint Pest. Persze vannak jobb kerületek, ahol a diplomaták, üzletemberek, politikusok, felsõ középosztálybeliek, felsõosztálybeliek laknak. Ezek a részek semmiben sem különböznek az átlag európai gazdagnegyedektõl. De a szegényebb negyedek jobban le vannak robbanva az átlag európai szegénynegyedeknél.
A tisztálkodás is embere válogatja. Van, aki ugyanolyan tiszta, mint egy európai (bár nálunk is vannak kevésbé tiszta emberek és itt most nem csak a hajléktalanokra gondolok), de vannak “koszosabb” emberek is.
Azt nem szeretem, amikor egy kalap alá vesznek minden arab országot és minden arab embert. Ugyanúgy, ahogyan egy német vagy egy osztrák nem olyan, mint egy magyar, egy tunéziai sem olyan, mint egy egyiptomi vagy egy szaúdi.
A férfiak között vannak olyan sztereotíp feleségverõk is, akiktõl féltik az európai lányokat és vannak életük végéig hûséges és családszeretõ férjek is.
Én csak azt kívánom mindenkinek, hogy azt találja meg ezekben az országokban és a férfiakban, amit/akit õ keres.