kaktuszkaster@gmail.com

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Regency tours kaktuszkaster@gmail.com

#125923 Hozzászólás

kaktuszkaster@gmail.com

Engem ma hívtak. Konkrétabban anyukámat, aki nekem adta át a telefonszámot, hogy hívjam vissza este 8-ig. Anyut hallgatva kissé hitetlen voltam, de aztán felrémlett, hogy egyik ismerõsöm úgy 3 éve volt ilyenen, és el is fogadták az ajándék hetet. Nagyon elégedettek voltak, aminek következtében vettek is üdülési jogot. Õk nem bánták meg. Emlékszem, ahogy döbbenettel mesélte, mert õ sem hitte el, csak amikor már az apartmanban volt. Sokkal jobb volt, mint amire számított.

A hölgy akivel beszéltem telefonon kedves volt és készséges. Nekem nem volt rossz élmény, pedig úgy hívtam fel bármi lehet. Alapból bizalmatlan szoktam lenni. Mondhatni csaptam már le párszor telefont telefonmarketingesnek én is. De itt nem lett ingerem.

Mi vasárnap megyünk. Párom is hitetlen volt, de végülis követte a logikámat, mely szerint ha csak a fele igaz, és egy éjszakai szállást spórolunk egy magyarországi kiránduláson, az is talált pénz. Ha a fele sem igaz,akkor max. vesztünk az életünkbõl 2 órát. Rosszabb is történt már.
Ha meg igaz az egész, akkor sem történik semmi rossz :-)
Úgy gondolom minden csak hozzáállás kérdése. Egy próbát szerintem megér, akármi is a vége.