Kamuk az infói. Anonímnak

#182531 Hozzászólás

Tojó

Kamuk az infói. Anonímnak

Kamu infói Anonímnak! Lehet hogy apukám a közigazgatásban dolgozol,de megbuktál a vizsgán.Elõször is halovány lila fingod sincs hogy mi az a “devizabelföldi” és “devizakülföldi magánszemély”.Én nem vagyok amcsi állampolgár,de kinyalhatják a seggemet Európában is mert frankón és jogosan vezethetem amcsi rendszámú kocsimat az nagy Magyarországon.Nem kell külföldi állampolgárnak lenni ehhez.Ha állandó lakhelyed külföldön van,akár tamganyikában,akkor az állndó lakhelyed(országod) szerinti autóval és rendszámmal furikázhatsz akár az Északi-Sarkon is.
TOVÁBBÁ: Ha pl Németországban dolgozol,vagy akár másutt, akkoris részletre vett kocsidat használhatod Magyarországon,csak egy szépséghiba van hogy un. gépkocsikönyvet állítanak ki részedre és bebélyegeznek bele ha jössz-mész oda-vissza.A személyigazolvánnyal rendelkezõket nevezik deviza belföldinek,amelyik honfitársunk külföldön és és ott van bejelentett lakhelye és nincs magyaroroszági személyi igazolványa,az devizakülföldi Magyar állampolgár.Nem kell bele keverni az állampolgárságot és külföldi útlevelet.Ugyan úgy külföldinek minõsülök én is,aki Floridában élek(de nem vagyok állampolgár) és Magyar útlevéllel utazok az nagy Világban,mint egy amcsi útleveles állmpolgár.A “külföldi fogalmat” ha megérted,akkor nincs már baj.
Továbbá a C-A 8753 rendszámra továbbra is vámmentességet élveznek azon külföldön élõ deviza külföldinek minõsülõ magánszemélyek,akik tartósan 6 hónapnál tovább szeretnék Magyarorországon üzemeltetni tulajdonukban lévõ személygépkocsit,tehergépkocsit,kamiont.Na mit szólsz hozzá?Se köpni,nyelni nem tudsz ugye?Pedig így van,akár megkérdezheted Budapesten Tel:564-4593.
Lépésrõl-lépésre:Vámelõjegyzésbe veszik a gépjármûvet—Eredetiség vizsga–Eredeti forgalmi engedély bemutatása–Viszgáztatás–Vámhatározatot hoznak.Itt a történet vége!Tehát nem kell vámot fizetned,de elõtte Budapesten le kell papíroznod a gépjármûvedet,a fenntiek szerint.Budapesten sok C-A típusú rendszámos kocsit láthatsz(már kamiont is) de ezeknek egynek sincs kifizetve a VÁMJA és ÁFÁJA.Ez itt az okosság és ezt most ingyen feltártam Nektek.
A V-típusú rendszámra ne terelõdjön át a szó,mert ehhez sújos Vámbiztosítékot kérenk és nagyon,nagy havi lóvé.

Tehát eredeti amrikai rendszámmal áthozatjuk többhónapra a járgányt és még Floridában veszünk(nem Európában mert az kurva drága) alap biztosítást a járgányra és benyalhat mindenki.A szépséghiba még mindig az,hogyan hozzuk át a részletre vásárolt kocsinkat OWNWRSHIP ügy ugye elõttünk van.
Szerintem egyenlõre ez a megoldás behalt.De lehet hogy azésrt valaki tud okosságot??????