Kár…

#70586 Hozzászólás

Malak

Kár…

hogy lebeszélte azt a párt, talán egy jó nyaralástól és érdekes élményektõl fosztotta meg ezzel. :(

basra: Igazad lehet, sajna én is azt éreztem, hogy itt is a “nem ujra az arabokat szidjuk?” helyzet van, a megfogalmazásból én ezt vettem le.

Én nem tudom…, ettem Rabatban egy egyszerû félig nyitott gyors bûfészerûben, de egy legyet sem kellet elhajtanom (???)
Ez hogy lehet? Totál snassz kajálda volt, de isteni ízekkel.
A sima kávézóknál sem kellet legyeket zavargásznom, szóval én nem láttam ott többet, mint ami nálunk van.
Mertünk venni a helyi halászoktól isteni tengeri halakat annyiért, amennyiért itt csak gondolhatsz rá, és még mindig élek!… a gyümölcsökröl nem is beszélve!
Nem ezeket az elõérlelt vackokat árúlják, mint itt.
Ja, és ott van légkondi a vonatokban, na meg tisztaság!!! WOW! Egy ilyen koszos elmaradott országban!?

Na igen, nekem is van kollegám, minden évben egyiptomba megy, hogy egész nap a medencében üljön, ez 10bõl 9 embernél amolyan presztizs kérdés lehet.
Mert ha olyan gusztustalan stb, akkor mért megy oda mégis legalább 10ból 5 ember? Mazoisták volnának? :D
Megõrülnék, ha nem néznék körbe egy kicsit, de persze ehhez nem a nyári fõszezon (40-45 fokban) akciós utazását kellene választani, hanem tavasszal vagy õsszel utazni.
Mert ugye épeszû ember nem barangol túl sokat a 45 fokban, de hogy egyáltalán ki sem mozdul a szállodából?!

Ha az egyiptomi utazások árát nézzük, annak az árából ellehet menni a mi kis koszos balatonunkra is 1 hétre (bár szerintem durva, hogy 100-150 ezerbe kerül egy vacak tóparti nyaralás! Ahol flegmán bánnak veled, mert ugye nem külföldi túrista vagy fincsi valutával, akit le lehet szedni, csak egy magyar, aki flancol a balcsin 1 hétig), és ott is ugyanúgy át fogják vágni az embert ahol csak lehet.
Hát ha nekem választanom kellene, én inkább oda mennék mint ide, ide még ingyen sem!
Tavaly ugyebár volt egy jó kis riport a magyar balcsis üdülésrõl, szinte már röhelyesek voltak azok az árak, amiket mutattak, és még csak nem is ötcsillagos hotelekrõl volt szó.

Hát ezért megy külföldre nyaralni az akinek van egy csöp kis esze, és ha nem LUSTA, még csodás élményekben is lehet része, ha kimozdul a szállodából és a medencébõl…
:)))