Kárpátinak

#237685 Hozzászólás

igazi hülyeségszûrõ
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Kárpátinak

Megint van egy szabad félórám.
Eze a Hetesi Zsolt egy akkora barom, hogy nála nagyobbat keveset hord a föld, mármint azok közül, akinek cikkei megjelennek valahol is.
Nézd csak végig, hogy mikben tévedett:
– A benzin árának elõrejelzése Magyarországon pl. 2009-re (420-480 Ft) Menj már ki a benzinkútra, és nézd már meg, hogy mennyi most (2009-ben)
– Azt sem tudja a marhája, vagy tudja, de direkt nem említi, hogy Magyarországon a benzin árának JÓVAL TÖBB? MINT A FELE ADÓ!! Tehát nem is olyan drága az a benzin.
– A világ kõolajkészletei 80-100 évre biztosan elegendõek ezt a jelenleg feltárt olajmezõkbõl számolták ki kicsit komolyabb emberek, mint ez a Hetesi Zsolt.
– Ha nincs válság, akkor a benzin nem azért drága, mert kevés kõolaj van, hanem azért mert kevés a világ kõolajfinomító kapacitása! Hogy ilyen finomítók miért nem épültek, annak sok oka van, ne menjünk ebbe bele, mert ebbõl is lenne egy regény.
– A heti egy atomerõmûvet (mármint az építését) hogyan számolta ki ez a barom, arra már találgatni sem tudok, mivel az egyszem Paksi ha jól tudom Magyarország áramszükségletének a 40%-át el tudja látni
– Az is csúsztatás, hogy Magyarországnak csak 2030-ig elegendõ urániuma van. Azért csúsztatás, mert nem számol a világ többi részével, ahonnan nevetséges olcsón lehet importálni, ugyanis rengeteg van belõle.
Csak így hirtelenjében ennyi.
Az tény és való, hogy nagyon sok CO-t bocsájtunk ki, de erre rengeteg megoldás van már most is folyamatban, csak megnehezíti ezt az a tény, hogy bizonyos emberek, akik magukat zöldnek nevezik, és csont nélkül beveszik az ilyen Hetesi Zsolt féle hülyeségeket, megakadályozzák mindenféle energiatermelõ lehetõség kiaknázását. Pl: az atomerõmû veszélyes, a szélerõmû rezonanciahullámokat bocsájt ki, amik károsak, a vízierõmû tönkreteszi a környezetet stb.
Na, hirtelen mérgemben ennyi tellett.