Kedves,

#254063 Hozzászólás

anyadlohaton
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Kedves,

és elfogulatlan moderátor.Teljesen megértelek mikor a munkádat végzed,(és mégse…:)

Nézd itt különbözö értelmi szinvonalu,és tájékozottságu emberek irkálják le a véleményüket…Elvileg erre valo ez a forumozás.Ohatatlanul,a vélemények összeségébe belekerül pár személyes tapasztalat,és megjegyzés…ami másnak szemet szur(hat)…Ami teljesen rendjén van.

Logikám szerint,nem akartad,hogy elmenjen ez a vita a
személyeskedö megjegyzések és prosztoság irányába.Ez mind rendjén van…De akkor pár megjegyzés amely,hát nem kimondottan intellektuális és szorakoztato,szintén a késed alá kerülhetet volna:

(( joe- az elsõ a szaranglistán, mert a vakok közt félszemû a király.

találkozásunk alkalmából 3 dolog történhet, vagy megversz, vagy én verlek meg, vagy piszkos élvezetek kipróbálására adjuk a fejünket. Három közül leginkább attól tartok, hogy leszúrlak mint egy kutyát és börtönbe kerülök, ezért egyenlõre nem élnék a lehetõséggel.

Másik kettõ ellen nincs kifogásom, egyébként az asszony is ezt mondta, miközben tele volt a szája..

hmmm.. hmmm.. hmmm…

ez igaz, viszont 5 centivel hosszabb a f@szom, legalább is a feleséged ezt mondta

Ha már ilyen kemény vagy, akkor dobj egy telefonszámot a mailcímemre és akkor egyeztetünk egy személyes találkozót, ahol bõvebben kifejtheted a véleményedet a faszomról. Lehet hogy majd ízmintát is vehetsz, ha olyan hangulatban találsz.

orvosként mondom: égjen le a pofádról a bõr ! stb,stb…))

Na csak igy nagyvonalakban találltam pár gyöngyszemet a személyeskedés tárházábol…Saját hülye megjegyzéseimet e topicba nem találltam,de ha valaki nagyon akarja kérem másolja be.Szoval nekem olybá tünik felületesen törölsz kedves moderátor(de tényleg).Száradjon le a hatlövetüm ha most félrebeszélek…:)Egyes @nyázások benntmaradhatnak,ezek után vérszemet kap már mindenki,s megy a hepaj.Én fárasztom itt magam egyedül,hogy virágnyelven ,ha kell rakjak valakit a helyére(mondjuk ez nekem nem olyan nagy teher:)

Szoval ártatlan megjegyzésem remélem nem veri ki a biztositékot nállad,hanem megszivleled amit irkáltam…

Ja Isten áldja Amerikát…(Hogy a topichoz is tegyek vmt:)