Kedves Gézagyerek!:-)))

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Thaifold Kedves Gézagyerek!:-)))

#408675 Hozzászólás

Beginner

Kedves Gézagyerek!:-)))

Köszi, hogy írtál.

Ha már a választási kampányt behoztad a képbe ( csak nagyon érintõlegesen ) annyit mondanék erre, hogy igazad van. Lehet hogy “nektek” jó volt úgy is. De lehet hogy “nekünk” meg nem…
Mint ahogy sok embernek bizonyára jó volt 6o évig a cocijalizmus is, de szerintem te most mégsem szívesen várnál 7-8 évet, amire nagy nehezen beülhetnél egy fosbarna kombi Wartburgba… Vagy igen?!
El kell fogadni, hogy néha olyan új dolgok is jöhetnek, amik – minden ellenkezõ híresztelés ellenére – lehet hogy jobbak, ésszerûbbek, mint a jelenlegi rendszer.
Itt, a topikoban lehet erre “szavazni”. ( ha már a válsztási kampányt emlegetted..:-)))
Ha írsz bele, akkor elfogadot hogy létezik és támogatod hogy létezzen. Ha nem írsz bele, akkor elutasítod. Mindkettõhöz jogod van és nyugodtan élj is ezzel a jogoddal!

Azt viszont ne vitasd el az újításra váróktól, hogy nekik is joguk van ahhoz, hogy változtatni próbáljanak.

Ezt nevezzük demokráciának.

Szeretném, ha ezt mindenki, mielõbb megértené és az én hülyézésem helyett ( ezt nem rád mondom ) inkább az általam indított topikoba való beírással, vagy ellenkezõleg, a távolmaradással nyilvánítana véleményt. Én ezt sokkal kultúráltabbnak érezném.

De nyugodtan lehet velem ordenáré stílusban is szembe menni, csak nem ésszerû… ( ezt megint nem rád mondom, hanem úgy általában.

És mellesleg ezen a topikon is lezártam a kardozást.