Kedves Nagy! (hozzaszolas:2006.marc8)

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Aki most szeretne Angliaba jonni! Kedves Nagy! (hozzaszolas:2006.marc8)

#337196 Hozzászólás

Kedves Nagy! (hozzaszolas:2006.marc8)

A magyar valasztók eddig 1940-ben, 1994-ben, 1998-ban, 2002-ben, mind az öt alkalommal változtattak a véleményükön, hogy ki vezesse az országot. Nekem is többször változott a véleményem.

Egyszer találkoztam Orbán Viktorral 1989-ben, Zalaegerszegen, amikor SORKATONAKÁNT, katonai kimenõruhában, (mert Zalaegerszegen volt sorkatona, konkrétan írnok!!), a Fidesz megalakulásáról vetített filmeket, és beszélgetett az összegyültekkel. 3 méterre ültem tõle. Akkor is érdekes, és fontos embernek tartottam, most is. De szerintem mostanában nagyot hibázik azzal, hogy az MDF-et le akarja darálni, mert a matematika makacs dolog. A magyar választási szabályok matematikája szerint az a nagypárt nyer, akinek van kispárti szövetségese. Ha a Fidesz lenyomja 5% alá az MDF-et, akkor nem nyerheti meg a választásokat, mert matematikailag nem tud annyi mandátumot szerezni, hogy legyõzze a másik 2 pártot. Ha ezen az MDF ellenes viselkedésén változtatna, sokkal több esélye lenne, arra hogy nyerjen.

Szerintem Gyurcsány habár céltudatos, és okos, túl sovány szerintem, és az SZDSZ-nek sem használt egy-két mostani ügy. Az MDF pedig kapaszkodik az erkélykorlátba 10 emelet magasságban.

Egyébként pedig egy vagyok a többmillió választópolgárból, aki nem is biztos, hogy eljut szavazni.

Üdvözlettel, Varga Zoltán

londoni szállás, segitség Londoni szállásban, munkakeresésben
vargalondon@freemail.hu
00447916252490