Kedves tõled, hogy megkérded,

#437090 Hozzászólás

unalmas

Kedves tõled, hogy megkérded,

nálunk minden okés, mint általában. Épp ma lepett meg az a kis huncut, megcsörgetett a neten, hogy dumáljunk, pedig holnapról volt szó. Mindig ezt csinálja, egyszercsak “beugrik”, mondván hátha elcsíp, és minõ véletlen, mindig így van, ha-ha, szoktam is mondani neki: mákod van hogy épp itt vagyok. :p Vagy röpködnek az e-mailek naponta többször is, hogy miz uzs, most itt vagyok vagy ezt csinálok stb.
Jót dumáltunk, mint mindig, mindenrõl, családról meg ami jön, ki mit csinált stb, és persze mi volt az ebéd nálunk? Hiába van most böjt, ez mindig téma, és már csak 8 nap van, örömére. Mindketten nagydumások vagyunk, gondolhatod, mi van ilyenkor, na meg elég lököttek is, úgyhogy a fele idõt el is röhögjük. Néha nem lehet szóhoz jutni tõle, erre én: sáfi, sáfi(elég) méghogy csak a nõk beszélnek sokat?! De ti is!:D Õ meg jót nevet, igazából az egész család elég dumás, ahogy nálunk is. Az ilyen meglepik mindig feldobják az embert.
És nálatok? Csend, rend, nyugalom? Remélem, bepotólhattok mindent utólag is. ;) Mi is számoljuk, ki mibõl mennyivel jön… ha-ha-ha Na de semmi malackodás. :)
Tényleg, milyen suliba jársz? Ott találkozól vele? Hogy megy? És azt is elfelejtettem kérdezni, mennyire kreol? Gondolom fekete haj és szemek… hmmm. ;)