Kedves Valaki

#288891 Hozzászólás

balázs38
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Kedves Valaki

Köszönöm a gyors választ. a canaima-i helyi barátod nagyon jó kapcsolat lenne, bármilyen elérhetõséggel. Mindenképp olyan valaki kell, aki jól ismeri a környéket, mert a NP-ba 6USD a belépõ, illetve az ugráshoz “elviekben” engedélyt kell kérni, amit egész Venezuellában 2 embernek adnak ki, õk szedik a borsos túra dijját. Tehát én nem akarok.Ha jól tudom CCS-ból is lehet repülni közvetlen kis géppel Canaima-ba, de a buszos túrával biztos többet látok addig is.Igazából azt kellene megtudni, h CCS-Canaima vonalon kis repülõvel vagy busszal milyen napszakokban, mennyiért lehet od vissza jutni, és a helyi barátodnak vagy ismerõsnek kellene az elérhetõsége, ha lehet több is, és a neved amire lehet hivatkozni. Nem tudom, hogy itt email-en kivül telefon vagy milyen már csatorna van az elérésére, ha nem válaszol eamilre.
A száraz évszak azért kell, ha jól tudom, mert esõs évszakba a vízesés teteje nagyon sokszor felhõk boritásában van, s ha nincs földi látás, akkor napokig lehet fent gubbasztani.Igy biztos sookal macerásabb, több gyaloglással jár a odaút, de hát ez a kaland része.nem? Norvégiában 1400m kellett egy ugráshoz kimásznunk, de ott egyenesen hegynek fel 4h alatt meglehett tenni, itt úgy tudom 3-4nap…
Te kint élsz, éltél vagy dolgoztál?

Ha Zsiga Bácsi megtisztel és sok éves tapasztalatából megosz velem egy két hasznos információt, akkor azt nagyon megköszönöm, mert biztos vagyok benne, hogy van pár dolog ami nekem innen eszembe se jut. (gyógyszer, napkrém, függõágy, szunyogháló, jó bakancs, satelit telefon,sapka, oltások, semmi feltünõ cucc…) ezeket a jó tanácsokat kaptam eddig.

Minden hasznos infot szívesen veszek bárkitõl.
Köszönettel elõre is.

Balázs