Kengyelfuto, megint

#378366 Hozzászólás

Benoe

Kengyelfuto, megint

Na, most elolvastam a naplojat is a fickoknak, akik Angliabol hatoltak be Kinaba. Nem emlitenek ugyan arat, de azt megemlitik, hogy egy Jimmy nevu ficko (nyilvan a website-os) allandoan ott volt a nyakukon, kezdettol vegig. Erdekes, hogy ennek a Jimmy-nek nem tunt fol, hogy az angolok NEM voltak megelegedve vele, es hat eleg szepen odamondogattak neki a naploban. Nyilvan nem ertette az angolok szarkasztikus humorat, azt hitte, dicserik.

A lenyeg, hogy a Jimmy gyerek valoban elintezte nekik a kinai jogsit (temporary), a kinai forgalmit az autojukra (plusz rendszamtablat), meg meg mittudomen mifajta engedelyeket, DE NEM INGYEN. Nem emlitik az arat, de nem tudom elkepzelni, hogy olcso lenne. A plusz egy darab ficko etetese, elszallasoltatasa, stb ehhez meg hozza jon. Na meg az, hogy onnantol kezdve, hogy behatoltal Kinaba, ez a ficko allandoan ott lesz, oda a privacy, es hat en nem tudom, de en a hatam kozepere kivannam, hogy egy kinai fickot etessek-itassak allandoan.

Szoval kb ugy van minden, ahogy en is mondtam. Javasolnam, hogy most hagyjatok ki a kinai utat. Amugy se lenne idotok kielvezni Kinat (ami EGYEBKENT nem rossz hely, de sajat KULFOLDI autoval beutazni nem egy leanyalom.

Remelem a rossz hir vegulis jo hir lesz: megsporoltok egy rakas penzt es macerat :-) Aztan jovore egy jol megszervezett, hosszabb uttal sokkal jobban jartok, szerintem. Olcsobb lesz joval, tobbet lattok, es nem kell senkit ezert etetni/itatni es jolviselkedni elotte.

Ciao,

Benoe
Kanton