Kenyszerites a kobon

#232780 Hozzászólás

Kenyszerites a kobon

az nem ha Ajkan az altalanos iskolasokat az oszi szunetben is arra vezenyelte a szoci polgarmester, hogy a kommunista uralom uttoro dalait gyakoroljak a varos 50. evfordulojan megrendezett fortelemre?
A kozonseg tulnyomoan nyugdijas volt!
Le mernem fogadni, nem a suli diaktanacsa talalta ki ezt a vilagra szolo ostobasagot! Masiroztak a kolkok, nagy volt a csinadratta, es orjongtek az oregek, ez kell nekik!

Abban igazad van, hogy a korrupcio korbefonta az fiatalabb generaciot is, de Szabo Lorant nem mai ordas az olban. A fiatalok meg ehesebbek es verszomjasabbak, de nekik szinte alig van kozuk barmilyen eszmei vagy politikai ideologiahoz, csupan a szabadrablas elve ervenyesul. Es ennek hattere a regi kaderek fala, onnan ered a penz, hatalom es a rabolintas.

Ha holnaptol az egesz volt MSZMP-s garda es haverjai eltakarodnank, akkor maradna egy marakodo liberalis generacio aminek az elvkozossege primitiv, de nagyon eros, megis megdontheto.

“Az Isten ugy alkotta meg a halandokat, hogy sovarogjanak egy olyan igazsag utan, amely nem toluk fugg, hanem amelytol ok fuggenek, s ez az igazsag bizonyara megvolt valamikor, s kell hogy meglegyen ma is, mert maskepp nem allhatna fenn a vilag, de elhomalyosodott, s csak a sotetben tapogatozunk utana”

Mora irta, bolcs ember. Van remeny.