Kérdés???

#299574 Hozzászólás

Andi65
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Kérdés???

Valóban ilyen lutri az egész?
A párom már 2hónapja kinnt dolgozik, 1 éves munkavízummal, és szeretnék kimenni utána turistaként. A legjobb lenne ha fél évre megkapnám a vízumot,de nem tudom miket kérhetnek. Még nem vagyunk házasok, igy is tud nekem ( v. irhat e) egyáltalán meghívólevelet irni, minden fedezetet vállal term.
Ha vki tud információt nyujtani megköszönném.
Lehet egyáltalán neten 6 hónapra tur.vizumot kérni?