kérdések

#177656 Hozzászólás

kérdések

Helló Anikó!

Az I94-et a repülõgéped kapod meg a légiutaskísérötõl. A gépen töltöd ki egy vámárú nyilatkozattal.
Név, születési dátum, szóval föbb adatok és természetesen a tartózkodási hellyel. Ha valakihez mész, akkor természetesen az õ címét írod, de ha szállodába v. Hostelbe méssz, akkor azt is elfogadják.

Én 14 napra mentem és ebbõl az elsõ 2 napra foglalt Hostelem címét adtam meg ez elég volt. Ez csak azt mutatja Nekik, hogy nem csak úgy jössz és van hol laknod, nem leszel az állam terhére.
Ha ki tudtad egyedül tölteni a vízum kérelmet angolul, akkor ez is megy.
Elárulok egy érdekességet. Az én I-94-emene a születési dátumom a kiutazás éve ami 200X és a születési hónapom és napja volt, az Ami aki ellenõrizte nem vette észre és Én is csak hónapokkal késõbb vettem észre, amikor egy magyar ellopta azt és az útlevelem és megnéztem a fénymásolatukat és menetem a Police-hoz feljelenti Õt.

sowy