keresztszulok kerestetnek!

#349466 Hozzászólás

bedouin
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

keresztszulok kerestetnek!

sziasztok!
nos, egyre gyakrabban futok bele abba a problemaba, hogy nem tudok linket adni a tura szervezeserol. nem mindenki rakja ki szivesen egy altalanos, forprofit utazasi oldal linkjet honlapjara. kell az expedicionak egy sajat honlap, ehhez sajat domain is, ha mar profin akarjuk csinalni. a bejegyzest, stb, intezem (bar segitseget szivesen fogadok, Zsolt…) viszont ehhez kene egy nev. marktingesek, pr-osok, meg barki, aki ilyesmihez kedvet erez, kezdjunk el otletelni azon, hogy mi legyen a tura vegso neve, ill. roviditese a domain nevhez!
a mongol.hu es a mongolia.hu kilove, az elobbi foglalt az utobbit csak kovetseg jegyezhet be. de nem is tul szerencsesek, hisz nem adja vissza teljesen az expedicio celjat, hangulatat.
aki igerte, hogy egyetemi, tudomanyos, stb. vonalon utananez a tortenelmi vonatkozasoknak, most itt a lehetoseg, a nepvandorlas.hu pl. meg nincs regisztralva:)
el kell donteni, mert a nev a kesobbi szponzorok es media-etetes szempontjabol egyaltalan nem mindegy. a verszerzodes.hu es a lovaglas2000.hu (eddigi javaslatok:) kozott ken talalni egy bekes, hangzatos es megkapo nevet.
a feladat adott, hajra, hogy minel elobb elkezdhessuk a hatterszervezest.