Késés

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Kartago Késés

#60119 Hozzászólás

Dragon

Késés

Sziasztok!

Mi nemrég jöttünk meg Hammametbõl. 1 hétig nyaraltunk a PRIMA LIFE IMPERIAL PARK **** Hotelben. Már az indulás is csodálatosan sikerült, mert a reptérre megérkezve közölte a Kartago képviselõje, hogy 6 órát csúszik a gépünk indulása. Végül a megadott 12.15 óra helyett fél nyolckor indult el a gépünk este, ezzel pontosan egy napot vesztettünk és csak éjjel fél kettõre értünk a szállodába.
A szoba és a szálloda úgy nézett k, mint a képeken, így teljesen meg is voltunk elégedve vele a második napig. Sajnos a kaja nem volt változatos (all inclusive), az ételek íztelenek és sótlanok voltak.
A tengerpart szép volt, csak ne úszkáltak volna emberfejnyi medúzák a derékig érõ vízben. Az utolsó napra is jutott némi kis meglepetés, ugyanis egy hüvejkujjnyi CSÓTÁNY derítette fel szép szobánk hangulatát, majd az visszaindulás reggelén még egy….
A hazautazásról annyit, hogy a gépünk 3 órát késett (ki hitte volna, hogy nem indul idõben).
Nem állítom, hogy a reptéri késések a Kartago hibái, azonban szépen sikerült az utazás elõtt lelombozni a nyaralók kedvét, majd bosszúságot okozni azzal, hogy még egyszer a visszaúton is nem fél órát késett a gép. Hallkan jegyzem meg azonban, hogy az ismerõsök kollegák mind le akartak beszélni a Karthago-val történõ utazásról (és a közvetítõ sem mondta, hogy kivel fogunk utazni, csak amikor átvettük a jegyeket), mert õk is ugyanerrõl a problémáról panaszkodtak!!! Akkor még azt hittem, hogy velünk ez úgysem történhet meg…Mert az nem lehet egy nyaralás alatt oda-vissza késsen a gép, nem is keveset. Köszi karthago (igen, kisbetûvel)!