kétféle BA jegyet foglaltam

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág világkörüli repülõjegyek kétféle BA jegyet foglaltam

#90100 Hozzászólás

Judit

kétféle BA jegyet foglaltam

az egyik nem mérföldekre megy, hanem zónákra. a Lufthansa jegyet az teszi drágává, hogy mérföldekre számol, viszont Buenos Aires és Új Zéland között kizárólag Los angelesen vezet nekik az út, ami persze jól megnöveli a jegy árát.
Jelenleg két foglalásom van, a BA Oneworld 560.000 + Tax tehát kb. 600-ért, meg egy másik, BA Word Discovery, ami sokkal olcsóbb (kb. 400 + tax) viszont már most nincs jegy a március elejére santiago – Új Zéland között. Várólistán vagyok több napon, de ha nem kapok helyet, nem vehetem meg a jegyet. Ebbõl a jegybõl egyébként két szakasz hiányzik, amit helyben kell megvenni, tehát a végeredmény nem annyival olcsóbb azért…
Egyébként nagyon nehéz volt összeszedni az információkat, az egyik jegy egy Atlantis Flugreisen nevu osztrák utazási irodán keresztül van (innen kaptam valakitõl a tippet) velük könnyebb kommunikálni, mint a Vistával.
Volna viszont egy kérdésem, hátha tud rá választ valaki: Bolíviába valószínûleg helyben kell eljutnom, és valószínûleg Montevideo-ból. Állítólag néhány napos buszúttal megoldható. A bolív barátom szerint San Pauloból két nap busszal a Boliv határ de én valószínûleg Uruguay-ban leszek, így onnan kellene eljutni. Ötletek?