kezd

#180591 Hozzászólás

mk1
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

kezd

nekem is zavarossa valni.
Epp most akartam egy kis segitseget kuldeni neked Iona, de az elozo irasaidbol egyszer ugy veszem ki, hogy tudsz angolul, a kovetkezonel mar ugy olvasom, hogy gondjaid vannak a forditassal.
Nos akkor hogy szeretned a segitseget, angolul (mert sokkal tobb az info), vagy magyarul? De, ha kikoltozol erre a szigetre, ott nem hiszem, hogy lesz magyar segitseged, ha csak nem idefogsz jarni a forumra, es tolunk kered.
Hat az en velemenyem is valahogy olyan lenne, hogy 1-2 ev alatt nem biztos, hogy visszatudod termelni azt a penzt, amit be akarsz fektetni a kinti vallalkozasodba.
Az meg megint mas, hogy a net-en megadjak, hogy $300 az eves ado, de abban az orszagban mi a fizetesi eszkoz? Mert altalaban mindent dollarban viszonyitanak. Ja, ez a dollar melyik dollar? Kanadai, ausztral, amerikai stb.?
Orvos en sem vagyok, de tenyleg nezz utanna, hogy jo otlet-e egy paras hely a szivnagyobbodasra.
De neked, hogy keletkezett ez a szivnagyobbodas a sok munka altal? En is ismerem, hogy mivel jar egy vallakozas, de valahogy soha nem volt 2.5 honap alatt 54 ellenorzesem. Pedig epitoiparban (hidak renovalasaban, aruhazak epiteseben)volt szerepem. A 2.5 honap az max 50-52 munkanap (szombat-vasarnap az Apeh, TB, munkaugyi kozpont nem dolgozik), es hogy minden nap ellenorizzenek, az nem stimmel nekem, meg a mindennapi feljelentgetesekkel sem.De ez nem az en dolgom.
Mondjuk eleg nehez lesz magyarul infot talalni, de hatha sikerul. Jobb, ha nekirugaszkotsz annak a nyelnek a tanulasaban is, amit azon a szigeten beszelnek.