“Ki a luzer”?

#278629 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

“Ki a luzer”?

Tibi, szerinted hanyan olvassak pl. Platot, Szokrateszt, Ayn Randet, Adam Smitht, Friedrich Hayeket, stb? Nem sokan, elarulom.

Namost, kik a luzerek? A tomegek, akik nem olvassak ezeket az irokat, vagy azon kevesek, akik olvassak oket? Ha te a tomegek koze tartozol, akik nem olvassak az altalam inditott forumon az irasokat, akkor ki a luzer?

Nos, en nem tanulok a sajat irasaimbol, vagy abbol, ha masok olvassak az en, vagy masok irasait a forumomon. Altalaban az irok nem tanulnak a sajat irasaikbol, bar lehet ezt neked nehez megerteni, hanem az olvasok azok, akik tanulnak az olvasottakbol. Tehat aki nem olvas, legyen az egy forum, vagy barmi mas, az a luzer. Sorry.

Az is luzer persze, aki azt hiszi, hogy a Fidesz az “anti kommunista” part es az MSZP a “kommunista utodpart”. Mar ezerszer el lett neked magyarazva, hogy a sajat partod jelenlegi ideologiaja sokkal kozelebb all a komcsikhoz, mint az MSZP, de persze te ezt sem erted. Te azt sem erted igazan, hogy mit jelent se a nacionalizmus, se a kommunizmus, mert te nem ideologiakban gondolkozol, hanem szemelyekben es arra alapozod a politikadat. Szemelyes ismeretekre es elmenyekre. Ha egy kommunista komisszar adna neked 10 hektar foldet, akkor te a kommunistakra szavaznal, mert a komisszar ur milyen rendes volt veled, mikozben halvany fingod nincs arrol, hogy mit jelent a kommunizmus. Jelenleg sincs halvany gozod sem arrol, hogy mi a Fidesz ideologiaja, de mivel ok a nagyhangu “antikommunistak”, igy te oket istenited, mert szerinted ok az ellensegeid ellensegei. Biztos vagyok benne, hogy ha Orban elkezdene mindent allamositani, mondvan, hogy “ez a magyar erdek”, de kozben torkaszakadtabol uvoltene a komcsik ellen, te akkor is ra szavaznal. Na ezt nevezem en luzernek!

Egybkent a fasizmust egy paraszt hajszal valasztja el a kommunizmustol.