Kiirtas

#238660 Hozzászólás

Erik
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Kiirtas

Mielott belekezdenek a hozzaszolasba, egy keres:
Ne nevezzuk a munkataborokat halaltaboroknak. Vagy ha ugy nevezzuk, akkor a korhazakat is nevezzuk annak. Ott is meghalnak emberek naponta tucatjaval betegsegekben.

Az teljesen vilagos, hogy Hitler es csapata egy nepcsoportot – az ujszulottol az aggastyanig, faji alapon – el akart uldozni (!) Nemetorszagbol es Europabol, de szo sem volt “megsemmisitesrol”. Szo sem volt kiirtasrol. Ez a Cionista propaganda sugallata. Hitler 1939-ben felszolitotta Nemetorszag es Europa Zsidosagat, hogy hagyjak el a teruletet, mert ha nem, kenyszermunkara fogja oket. Miert? Azert, mert Nemetorszagot az elso vilaghaboru utan annyira porig romboltak es megalaztak es a nyomorba dontottek, hogy nem viselte jol a nemzet azt, hogy mikozben a nemetek az utcan fetrengenek az ehsegtol es a nyomortol, a Joseph Frank-ok dozsolnek, es szep ruhaban jarnak, es draga iskolakba jaratjak gyerekeiket….

A Zsidokat nem irtotta ki senki, ezt szeretnem megegyszer kiemelni! A II. Vilaghaboru utan 1 evvel tobb Zsido elt a Foldon, mint 3 evvel azelott. Ha ki akarta volna irtani oket valamely rendszer, akkor a Naci Nemetorszag ki tudta volna irtani oket, mert az elmult 300 ev legprecizebben mukodo hadserege az ovek volt. De ok “csak” dolgoztatni akartak a rabokat, es megprobaltak penzze tenni a munkaallomanyt. A Cionistak viszont nem adtak egy centet sem a vereik eleteert.
Ha ki akarsz irtani egy nepcsoportot, akkor:
1. Nem rakod ossze mas csoportokkal, ciganyokkal, buzikkal, koztorvenyes bunozokkel. (Auschwitz 40%-a nem-Zsido volt.)
2. Nem fektetsz be erot, energiat, penzt, stb. a deportalasukba, nem tetvetlenited az allomanyt, nem adsz szallast es elelmet nekik, nem pazarolod a draga uzemanyagot, amikor ket fronton harcolsz, hanem fejbelovod oket, ott ahol vannak.
3. Nem teszel korhazat, szinhaz- es koncerttermet, uszodat, focipalyat, kuplerajt egy munkataborba, ha az a celod, hogy megsemmisitsd az allomanyt.
4. Nem engeded be a Voroskeresztet minden honapban egy ilyen taborba, hogy negyszemkozt beszelhessenek az allomannyal.
5. Nem jegyzokonyvezed az allomanyt, nem sorszamozod oket.

Elkezdunk vegre logikusan gondolkodni, vagy csak petardakat durrogtatunk? A Naci Nemetorszagrol el lehet mondani sokminden rosszat, drasztikus volt, brutalis, celra toro es lehengerlo volt, vilagmegvalto es a vilagot meghodito ambicioi voltak, de nem volt illogikus, es foleg nem volt buta.

A Zsido nep kiirtasanak a gondolata az egy buta gondolat, amit azok sugallnak, akik hasznot huznak ebbol az elferdult teoriabol a mai napig.
A szenvedes rossz dolog. A masok szenvedeset penzze tenni, kiarusitani meg annal is rosszabb.