Kinek a pap…

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia India Kinek a pap…

#388822 Hozzászólás

Sajo

Kinek a pap…

…kinek meg az indiai filleres helyek. Mi az olcso utcai kajakat ettuk es megse volt soha semmi bajunk. Csak arra kell vigyazni, hogy firss legyen – akkor sussek vagy rotyogjon a fazekban. (Apamek amugy 3 eve vegig 5* szallodakban voltak es megis rendesen elkapta oket a hasmars. Ott pl. a tanyerra disziteskent felrakott salatak idealis buvohelyek a baciknak.)

En amugy a palackozott viznel mar tulzasnak tartom az attoltogetest. Arra figyelj, hogy ne “ujrafelkhasznalt” palack legyen (azaz ne csapvizzel feltoltott). A palackozott vizek egy jo reszenek a nyakat folia vedi a szennyezodestol…de ha megsem es nem bizalomgerjeszto, akkor is eleg, ha kicsit letorolgeted egy papirzsepivel.

Amugy fillerekert csodalatos elmenyeket lehet kapni Indiaban. Arrol nem is beszelve, hogy vannak olyan helyek is, ahol nincs “30 dollaros szaloda” es “200 rupias kaja”.

Szeszt lehet kapni, bar szerintem inkabb a nagyobb varosokban es turistasabb helyeken (igazabol en nem kerestem – itthonrol vittem fel liter whiskít es annyi aleg volt nekem az egesz utra).

Oltasokrol az ANTSZ oltokozpontot kerdezd meg – en kaptam nehany oltast, mert minek kisertsem a sorsot.

Sajo’

p.s.: amugy elvi kifogasom nincs a draga szallodak ellen es ha nagyon akarnam ki is tudnam fizetni…de minek? Sok elemenyrol lemaradhatsz, ha ilyen helyeken laksz es szuper ettermekben eszel (persze nem allitom, hogy torvenyszeru…de eddig meg nem nagyon hallottam olyan uti beszamolot azon barataimtol, akik ilyen modon utaztak, ami tulsagosan lazba hozott volna).