költségek

#295947 Hozzászólás

Borsi

költségek

Ha 50 dollár a szállás, és ketten utaztok, akkor még mindig van 50 dollár költõpénzetek kettõtökre (mivel ketten laktok egy szobában), mert ha figyelmesen olvasod, akkor ezt az összeget /fõ/nap írtam. Ha 200 peso a kaja két fõre, az durván 20 dollár, és akkor ebbõl a keretbõl 30 dollárért még lehet belépõt venni meg utazni stb. minden nap. Nekünk legalábbis sikerült. Sosem szoktunk sórolni, minden mûemléket megnézünk, mindenhova bemegyünk (ha egyszer már elment olyan messzire az ember, akkor nem is lenne értelme pont a programokon spórolni).
Mint ahogy te is írtad, jó szállás azért olcsóbban is van, mi pl.legtöbbször 30-40 dollár körüli szállodákban szoktunk lakni, így csak ritkán költünk többet napi 50 dollárnál fejenként.Tulumon mi csak átutaztunk, de ha jól emlékszem, bent a városban egy éjszaka 18 dollár volt fürdõszobás szobában (bár nem volt valami nagy szám…).
Acapulcóban mi is jártunk, ha valamilyen info kell, lehet, hogy tudok segíteni. (Költségekrõl jut eszembe: mi Acapulcótól 10 kilométerre nyugatra, Pie de la Cuestában laktunk, ami ezerszer kellemesebb hely, mint Acapulco, tengerparti, medencés, saját teraszos, függõágyas, saját strandos gyönyörû szállásunk volt 50 dolcsiért. Hotel Nirvana, benne van a Lonely-ban, csak ajánlani tudom mindenkinek.)