kommentár nélkül

#232487 Hozzászólás

kommentár nélkül

Siófokot is rettegésben tartották a késelõk
2009. február 10. 19:19 a a a Cikk nyomtatása Cikk küldése FigyelõNet, MTI

Nem ismeretlen a balatoni éjszakában sem a veszprémi késelésért felelõs banda; ahol tagjai megjelentek, ott szinte biztosan balhé kerekedett. Felkerültek az internetre a szórakozóhely biztonsági kamerái által rögzített felvételek, Veszprémben pedig elbúcsúztatták Marian Cozmát.

“Nincs cigánybûnözés, csak kirekesztés” Rászáll az APEH Sztojkára Veszprémi késelés: egymillió a nyomravezetõ
A Somogyi Hírlap a veszprémi kézilabdások elleni támadás kapcsán – amelyben egy román játékos, Marian Cozma meghalt, egy horvát és egy szerb csapattag, Ivan Pesic és Zarko Sesum pedig súlyos sérüléseket szenvedett – közölte: a sportolókat ugyanaz a csoport támadta meg, amelynek mintegy 150 tagja a múlt év nyarán, erõfölényét demonstrálva a sétány õrzéséért felelõs biztonsági cégnek, késekkel és kardokkal végigvonult Siófok egyik sétányán.

Kapcsolódó írásokVideón a megkéselt kézis
Raffael szúrta szíven Cozmát
Kedden búcsúztatják a meggyilkolt kézilabdástA cikk szerint csak feltételezhetõ, hogy a nyári felvonulásnak köze van a szeptember 17-én Siófokon, egy ezüstparti villa udvarán történt kézigránátos robbantáshoz, amely az enyingi csapat vezére ellen irányult.

Az enyingi banda kedvelte Siófokot, aminek a vendéglátósok nem örültek, mert a csoport tagjai általában balhét csináltak, s gyakran nem fizettek. Így történt a hétvégén Veszprémben is, ezért kellett meghalnia a válogatott kézilabdázónak – olvasható a megyei napilapban.