Köszönöm a hasznos információkat!

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Tunézia, Port el Kantaoui Köszönöm a hasznos információkat!

#76040 Hozzászólás

Attila3
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Köszönöm a hasznos információkat!

A települést illetõen megnyugtattatok, hogy kedves feleségem jól választott. – Nem mintha különösebben idegeskedtem volna:-)

Külön köszönet Oiseaunak, Nurának, Izának a „mit érdemes még” megnézni rovatért és természetesen az árakat illetõen. Sokkal jobb, ha az ember kisebb tapasztalatokkal rendelkezik, ott, ahova utazik. Az meg különösen jó tudni, hogy érdemes keresni az infó pontokat.
No meg Tomnak az idõjárás oldalért:-) Bár bizakodunk, hogy nem lesz esõ…
Viszont az útlevelet ne vigyük magunkkal sehova? Ha kétnapos kirándulásra megyünk, akkor se? Nem azaz alapvetõ, hogy az embernél mindig kéznél legyen az útlevél, ha szükséges? Lopások miatt, vagy más okból? Egyszerûen lefénymásolom, aztán kimutogatom magam a szerveknél, ha kell?

Hogy a **** szállás milyen lesz? Majd ha hazajövök, elmesélem, de a képek alapján bizakodom… illetve oda úgy is csak aludni járunk, sötétben (alvás közben) meg minden tehén fekete… legalább is bízzunk benne… :-)

Olyan kérdésem volna még, mint egyszerû alföldi gyerek, hogy a sivatagba a két napos túrára milyen cipõ kell? Érdemes-e túrabakancs a süppedõs homokba, a skorpiók ellen :-) vagy elég a félcipõ, hisz úgy is csak buszon meg tevén leszünk?

Adriékkal meg találkozhatunk kint, mert mi 25-én indulunk(én nem voltam elég pontos a felvezetésben) A szállással kapcsolatban csak az itt, meg a neten szerzett infókat tudom megosztani, hogy mi, ha nem leltük volna meg a mi szállodánkat, akkor a Riadh Palms****-ba mentünk volna. (De a másikkal is szemezgettünk). Remélem segítettem:-)))

Attila