Kozel a harmadik vilaghaboru

#83384 Hozzászólás

Erik
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Kozel a harmadik vilaghaboru

A harmadik vilaghaboru kitorese a kovetkezo egy-ket evben elkepzelheto. Az Egyesult Allamok jelenlegi kormanya, a “Bush adminisztracio” az elmult ot evben ket orszagot tamadott meg: Afganisztant es Irakot, a masodikat eros Cionista-Izraeli lobby nyomasra, es nagyon komoly eselyei vannak egy Iran elenni rohamnak is. Iran nagyobb falat, mint Irak, nekik valoban vannak tomegpusztito fegyvereik, es valoban puszi pajtasok Kinaval es Oroszorszaggal. Putin azt nyilatkozta egy interjuban, hogy nem javasolja Amerikanak megtamadni Irant, mert az Orosz nuklearis fegyverzet nagy resze Izraelre van iranyitva, es a megfelelo pillanatban porra lovi Zsidoorszagot. Ha hozza kepzeljuk Kina haderejet, komoly tuzijatekot feltetelezhetunk.
A harmadik vilaghaboru nagy esellyel Amerikabol lesz finanszirozva, csakugy mint az elso es a masodik (mindket oldalon), mert az igazi nagy penz az Amerikaban van. Ne tevesszen meg senkit az Europai Unio, vagy az Azsiai orszagok feltorekvese. Az amerikai allam jelenleg 7.5 trilliard dollarral tartozik a magankezben levo “Federal Reserve System-nek, akik nehany napja nagylelkuen kibovitettek a hitelkeretet 9 trilliard dollarra. Ez azt jelenti, hogy cserebe azert, hogy Amerika sajat gyermekeit a halalba kuldi Izrael allam vedelmeert, az allamadossag kamata evente a fejenkenti $1450-rol $1600-ra ugrik a Zsido maganbankarok kasszajaba fizetendo.

Ez az igazi biznisz. Minimalis befektetes, maximalis haszon, minden iranybol levedve. Az osszes nagy tozsdekrach-bol a kisember es a kisbankar oriasi veszteseggel szallt ki, nem ugy, mint a nagybankar. Az olajbiznisz ehhez kepest kispalya. Jelen esetben a vilagbankar teret enged a moho olajnagnasnak.
Hogy hany millio Muzulman fog meghalni az irani csatamezon, az sem a Zsido bankart, sem a Baptista olajmagnast nem erdekli. Az egyik rohog a markaba, a masik meg boldog, mert bekerult a neve a tortenelemkonyvbe.