Krissy

#202048 Hozzászólás

Szia

Krissy

A pasi miattad ül a neten, mert véletlenül rádtalált? Vagy esetleg ott tölti sok idejét, mert nem dolgozik hotelben, vagyis ez is egy egyszerû módja a nõk felszedésének? És gondolod csak veled lépett ediig kapcsolatba? És csak veled van kapcsolatban? Senki mással? Nincs munkád, gyereked van, de már mennél Tunéziába, talán házasodni is? Szerinted mennyi mindent kell ott majd neked fizetni? Azon kívül semmit nem tudsz sem az arabokról, sem az országról, sem a kultúráról, de “talán” hozzámennél?
Lehet nem ismered az arabokat, de hidd el, a minden alap nélküli házassági ígérgetés, a családnak való bemutatás megígérése mind egy célt szolgál. Mindenki sajnos azt hiszi, hogy a családnak való bemutatás valami nagy dolog, mert nálunk nem csinálják ilyen gyorsan, közben meg az ottani skaci akár hetente 2 csajt is hazacipel, akik odavannak hogy ez milyen komoly, a család meg úgy tesz, mint aki nem látott még európai nõt…..Régi trükk….
Amúgy meg ha az európai nõket kurvának nézi, szerinted rólad jobbat gondol? A neten ismerkedsz, rohannál hozzá ki, a lányoddal vagy nélküle, persze ugye szex is lesz, szerinted te miért érsz neki többet, mint a többi leszólt európai csaj?
Amúgy meg mindegy hogy van-e házad, pénzed, a pasinak te mindig pénzes leszel, mert európai vagy!!!! Ha nem is tudod pénzelni, de segítesz neki Európába jutni, itt meg azt csinál amit akar!!!!!!!
A neten nem kéne annyira bízni, rengeteg tunéziai csinálja, aki nem animátor, nem jut nõhöz máshogy, akkor megpróbálja neten, mert tudják hogy sok európai nõ keres így partnert. A mese ugyanaz neten mint élõben.
A különbség annyi, hogy ha beleesel valakibe, akit ismersz személyesen, az érthetõ és nem elítélendõ, de hogy a neten??????? Nevetséges….
A figyelem meg a törõdés ingyen van, szerinted nem gyakorolta elõtted senkin? Hol tanulta meg vajon, mitõl olvad az európai nõ?