Krissy

#202061 Hozzászólás

Nori

Krissy

Ne is torodj a veszekedos lanyokkal.Valakinek osszejon,valakinek nem.Ez igy van rendjen.A baj az,hogy akinek nem jott ossze az magaval hozza a rosszindulatot is.

Egyebkent en sem gondoltam tobbnek egy jo kis csetelesnel az egeszet az elejen.Sot,az igazat megvallva franciaul akartam tanulni es lattam az adatlapjan,hogy beszel franciaul.
Rengeteget meloztam es nagyon faradt voltam,de o mindig jott es mindig feldobta a napomat,meg ha csak az lattam,hogy bejelentkezik,egyre hevesebben vert a szivem.Hacsak azt mondta,hogy kedvesem,attol mar elajultam,mert ugy mondta es ahogy mondta.

Nem vagyok magyar fiu-ellenes,de igenis o olyat adott az elejetol fogva,amit a magyar fiuktol sosem kaptam meg.Nem vagyok kis csitri,hetvegen leszek 30 :) es nem egy magyar baratom volt,de o az elso kulfoldi,aki a ferjem is lett(gondolom,most it fog jonni az,hogy magyar nem vett volna el)
En is teszteltem,de minden teszten atment es most tenyleg most vagyok a legboldogabb a vilagon es soha,de soha nem gondoltam volna,hogy egy arab ferfi mellett talalom ezt meg.

Sok szerencset es tedd azt amit te helyesnek tartasz!