Krissy

#202064 Hozzászólás

Zsu

Krissy

Szia, ne izgulj, szeritnem nem voltak azert nagyon durvak a beirasok, legalabbis olvastam mar rosszabbat is, Vikit felejtsd el, a tobbi meg csak segiteni probalt, vagy ovatossagra intett. Mivel azt irtad nem tudsz sokat az arabokrol, szerintem nehanyan ugy ereztek nem art tudni hogy mesterei az udvarlasnak es bizony ha kell folyekonyan hazudnak. Pontosan tudjak mit akarsz hallani. Ez tenyleg igy van de nem jelenti azt hogy a te pasid is ilyen, csak felhivtak ra a figyelmedet.
Valakinek bejon az Internet. Nekem nem, nekem szuksegem van elso benyomasra, arra, hogy a szemebe nezzek, erezzem milyen ha a kozelemben van. Sajnos nem tudnek neten ismerkedni, de persze mas tud.
Csak annyit szeretnek neked mondani, hogyha tenyleg annyira vallasos mint allitja, nem lesz egyszeru dolgod es nagyon sok mindenrol le kell mondanod. Az en velemenyem, hogy a tuneziaiak azert vonzoak mert bennuk vannak a kultura meg a vallas altal olyan jo tulajdonsagok amit nem talalsz meg konnyen europai ferfiban, viszont egyidejuleg nem nagyon ragaszkodnak annyira a vallashoz mint mondjuk egy kozel-keleti. Vagyis veluk “felig europai” maradhatsz. Viszont ha komolyan veszi a vallasat, az neked sem lesz egyszeru es a te reszedrol kell tobbet alkalmazkodni, tobb dologrol lemondani. Ezt szerintem erdemes kideriteni, mert a vallasossagnak tobb fokozata van.
Ciao!