Kucsera Marci, andrasjogi es Dora

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia elöször India Kucsera Marci, andrasjogi es Dora

#404886 Hozzászólás

Dipti

Kucsera Marci, andrasjogi es Dora

Egyfajta edeskomeny az, lelkem, es fokent szelhajto meg emesztest serkento hatasu. De tenyleg finom, plane ha cukorral kinaljak. :)) De en a szekletfogo hatasaban nem biznek. Viszont ha mar megvan a baj, banan es papaya, az utobbinak a husa is, de fokent a magja nagyon jo, es fott rizs. Esetleg kicheri (dahl es rizs kevereke kasa formaban). Fujjos, de segit. Az Unicum nagyon jo otlet, en vodkat vittem (a haziorvosom tanacsara :))), de sajnos elso heten megitta a “szobaszerviz” egy gurgaoni penzioban (Delhi mellett…) Es elszivtak az osszes cigimet melle…:))
Kulonben akinek nem megy a hasa Indiaban, az szerintem UFO. :)) Ugy hozzatartozik, mint egyetemhez az utovizsga.
Az utca is igaz, bar en hozzatennem, hogy nezzetek meg a vendegkort. Ha sok a helyi, es nem a legszegenyebb reteg, hanem viszonylag kozeposztaly, akkor nagy valoszinuseggel rendben van a hely (baaar…en Rishikeshben nagyon megszivtam egy ilyen etteremmel…)Vigyazzatok az olyasmivel, mint a lhassi, ami baromi finom, de sok helyen felhigitjak vizzel… Nekem azt mondta egy orvos Varanasiban, hogy az esetek 90%-ban a viz a hunyo, nem a kaja. Es elofordul, hogy nem is gondolsz ra, hogy vizet veszel magadhoz. A jeget mindenkeppen keruljetek!
Andrasjogi…irigyellek!! (Bar en most Bangkokban elek, es ket het mulva indulok Nepalba, ugyhogy nekem se rossz azert…) Add at nagy szeretetemet India Anyunak! :)))