Kutyaszalonna!

#278684 Hozzászólás

Kutyaszalonna!

,,Tibor stílusára, miközben lett volna bõven lehetõsége érdemben megválaszolni, amit kérdeztem, de hát az már nem megy. Nézzétek a szavakat, a szóhasználatot, a stílust, és képzeljétek el, micsoda komoly lelki sérülései lehetnek, hogy még mindig ellenzékben van. de hát csoda, hogy frusztrált? Hányszor meg lett nekik ígérve, hogy ez a kormány már holnap eltakarodik, szegény meg csak vár és várt. Csak jelzem az újabb hülyítést, hogy a EU választáson egyben parlamenti választások is lesznek. Álmodik megint a nyomor, ezek meg bekajálják.”
Mi a fenérõl írkálsz?
A populizmusról annyit,hogy (és csak röviden,mert elszállt az elõbb)attól kell-e nagyobb populizmus,mint az általad imádott maszop és szadesz által elõadott?
Ember!Hat és fél éve ígérgetnek,meg hazudnak és semmilyen pozitív gazdasági eseményt nem tudtak ennyi idõ alatt felmutatni.
Az meg,hogy ott hat a populizmus ,ahol nincs mûveltség teljesen igaz,de én még azzal egészíteném ki,ami a lényegét adja a dolognak,hogy a maszop szavazóbázisát a legiskolázatlanabb réteg adja.Ebbõl meg egyenesen következik,hogy melyik párt a legpopulistább.Ráadásul ezek nem csak iskolázatlanok,hanem jellemtelenek is.Miért?Azért,mert az iskolázatlanságukból adódóan egy ilyen primitív ember,mint el Qro is a pszicológiai eset szinészkedõ fejével be tudta etetni õket.Jellemtelennek pedig azért jellemtelenek,mert arra hajlanak,amerre a szél fújja õket.Rengeteg ilyet ismerek,fõleg itt.
A kérdéseidre a választ-mint már írtam- kérdezd a politikusoktól,vagy azoktól,akik pl kiragasztják az autójukra a nagymagyarország matricát!Én itt egyelõre csak egy-két emberkérõl tudom ,hogy van autója,azt pedig végképp nem,hogy ki van-e ragasztva az említett matrica.Hogy jösz ahhoz,hogy itt bárkit bekategorizálj?