Laci

#237196 Hozzászólás

kaminskaya

Laci

Nem hagysz melozni :)
Szerintem a muzulmanok sem orulnenek, ha odamennek a baratnommel az orszagukba, beiratnam a suliba es mindenkit megbotrankoztatnek azzal, hody milyen ruhakat adnek ra. Az en baratnom ott botranzkotatna, ahogy a francia suliban masokat botrankoztatott az a gyerek. Fogadjak el, ha itt vannak, akkor a mi torvenyeink es kultirank szerint kell elniuk, francia honban a sajat lakasan belul azt csinal amit akar, de akkor is be kell tartania a francia torvenyeket, hiszen abban az orszagban van. Ez nemzetkozi jog.
A mi kulturank es tarsadalmi rendunk alatt ertendot nem szabad osszekeverni a nyugati tarsadalom es kultura fogalmaval, azaz inkabb tisztazni kellene, melyik alatt mit ertunk itt a forumon.Vannak kivetelek, mint Egy A Emiratusok es Malajzia, de japan nem ide tartozik egyatalan.
Az USA apatheidjen en is ki voltam akadva amikor tanultam.
A primasiso sztorit annyira nem ismerem, hogy elmondjam, ki pontosan mikor, de ha nagyon akarod, majd utananezek. A lenyeg az volt, hogy allitolag az egyik arab nagyokos uralkodo azt mondta, hogy a vallasukkal vagy mivel ellentetben all, hogy elturjek az osi kultura jelenletet, es elkezdte elhordani az egyik piramist. Ami evezredek ota ott allt. Es senkit nem zavart, de valami modon oket pont igen. Szval megint csak a rombolas, nem epites. Miket tudsz felsorolni, mint vilagorkseg, es a muzulmanokhoz kotodik ? Vagy nagy alkotas ( Mekka meg kek mecseten kivul ) ? Lehet, hogy tudsz mondani, de nekem nem ugrik be igazan semmi. Orulnek de komolyan, ha megosztanad.