Laci

#437138 Hozzászólás

klem

Laci

egészen kedvet csináltál, hogy férjhez menjek Aleppóba..:) Egyszer az örmény negyedének egy éttermében egyetemista lánybuliba csöppentem. Voltak majd’ huszan. Nem pakoltak semmit ki, de nem is takargattak. Talán kivétel nélkül döbbenetesen szép arcú és jó alakú volt mindegyik. Sorban adták oda a gépeiket, hogy csináljak képeket róluk.
Nekem is a Selyemút az egyik nagy szenvedélyem, a kínai rész Kashgárig kipipálva, Buhara, Szamarkand szintúgy, Ladakh és Kasmír bevégeztetett:) Sajnos az Irán, Pakisztán, Afganisztán, mint külügyminisztériumilag ellenjavallt még hátra van. Kínáról ugyan van napló, de annyira szubjektív, jobb, hogy nagyon kevesen tudják csak a címét.
A Duna TV film az ugye nem a Bárdi prof féle, mert az sokkal rövidebb, talán a japán?
Fénykép: nekem meg van egy olyan Damaszkuszból, hogy a család nõtagjainak 3 generációja, a nagyi feketében, fej-, és nem arckendõvel, a mama elegáns színes kosztümben, (semmi kendõ) a lány (max 18) póló, farmer… Na jah, a tempora az mutál!:)
Persze a strandokon sokan fürdenek nagykabátban, én inkább Jordániában láttam, mivel Szíriában õsszel és télen jártam, de a Holt-tengernél jól mutattak a fürdõnadrágos hapik meg a beöltözött lányok.