Lajosnak

#406870 Hozzászólás

Dömötör

Lajosnak

Esetleg ha Orbán nyer, aki ugyebár szintén támogatja a terroristákat Magyarországot is meg fogja támadni a derék Bush elnök? Nem gondolod, Lali??
Amerika a világ legcsodálatosabb demokráciája, ugye Lali?
Amerikára és nagyszerû vezére Bush elnökre méltán számíthat a békére és biztonsága áhitozó világ. Bush elnök pedig elhozza a békét ártatlan emberek legyilkolása és országok lebombázása árán. Ugye Lalikám, ezt te is így gondolod?
Bush elnök, a muzulmánok nagy barátja pedig felszabadítja az elnyomás alatt tengõdõ arab népeket egy kis olajért cserébe. Észak-Koreában is nagy a nyomor és az elnyomás, Észak-Koreához képest az arab világ maga a paradicsom, hiszen ott nem hal éhen senki. Tudja ezt jól a derék Bush elnök is. Csak hát ott nem éri meg befektetni, nincs ugyanis olaj. És ugyebár Krisztus koporsóját sem õrzik ingyen. Tehát Észak-Koreával csak tárgyalni lehet. De hát miért nem keresnek a koreaiak is olajat vagy földgázt. Ha találnának, Bush elnök odamenne és megszabadítaná õket a gonosz Kim Dzsong Iltõl.
A világ második legdemokratikusabb országa pedig Izrael. ugye? Izrael olyannyira demokratikus ország, hogy neki még Bush elnök is megengedi, hogy atombombája legyen.

Tehát summa summarum, ha Bush elnök, a magyar nép barátja nem jön el Magyarországra, az akkora nemzeti tragédia lesz, amire még Mohács óta nem volt példa (Trianont nem említem, mert azt csak a fasiszták emlegetik, ugye Lajoskám?). Ezért szavazzuk a következõ választáson Bush elnök és az arab népek nagy barátjára Gyurcsány Ferencre.

Éljen a béke! Rohanjuk le Iránt, aztán Szíriát!