lanc lanc eszterland

#387571 Hozzászólás

benoe

lanc lanc eszterland

2-3 nap eleg HK-ra, es magatok is ratalaltok mindenre, mert kicsi a varos. Egyebkent vannak ilyen oras/napos varosnezo turak, benevezhettek ra, ha mar itt lesztek, ha szimpatikus. De terkeppel es metroval/busszal is bejarhato a varos. Azt hiszem az azsianetre irtam rola mar regebben, de nem biztos. Lenyeg, hogy jo hely, pici es “easy going”. Nem kell elore izzadni, majd eleg lesz itt (szo szerint)… ;-)

Re hotellanc, sajnos HK-ban nem sok hoteljuk van, asszem csak 3-4, de hosszu tavon (5-10 evben gondolkodva) erdemes egy A-kartyat szerezni, megeri. Barhova mesz a vilagon (szinte), pontosan tudod, mire szamithatsz, jo minosegu szolgaltatast nyujtanak, es minden penztarcahoz (van nekik backpacker minosegu minimalisztikus/olcso szallasuk is, meg van az otcsillagos is, azokra a felejthetetlen pillanatokra).

A Hilton a masik kedvencem, ok inkabb csak a 4-5 csillagos kategoriaban mozognak, bar mostanaban mar ok is bevasaroltak a nepi szallasokba is kicsit. Sajnos HK-ban csak itt az irodank mellett pont, a Conrad-ben vannak jelen…